RFX #6100043855 – NED & DLB Software


1. Question – Can you please clarify whether the vendor would be able to inform of a price change if the contract is renewed by PA after the one year timeframe? (Section1-6 Term).

[bookmark: _GoBack]Answer – As per Addendum 1, If at the discretion of the Commonwealth, the contract is renewed, the Contractor may submit a quote with an increase of no more than 3% of the original purchase price.
